HondenPage baasje Rosanne & Pico

Over Rosanne & Pico

honden foto van Rosanne & Pico Ik ben Rosanne, ik ben 14 jaar en ik woon in Friesland. Ik heb 2 honden thuis: Pleun de schapendoes van mijn moeder en mijn eigen hondje, Pico. Pico is geboren op 8 september 2010. Een echte donderjager maar ook een schatje.

Krabbels aan Rosanne & Pico

honden page profiel minnieminnie schreef om 14 december om 15:51
Ja moet je maar eens opzoeken bij voeding.. Veel granen zitten er in las ik.. Wist ik ook eerder niet hoor. Ja moet minnie ook veel borstelen ook door het kwijl ja. Anders krijgt ze allemaal knopen.
honden page profiel minnieminnie schreef om 14 december om 13:54
Ja royal canin mini heb ik ook! Maar nu ik hier zo rond lees, lees ik allerlei slechte verhalen over royal canin.. Dus daarom wil ik wat anders proberen! Bijvoorbeeld Orijen voer.. Maar als pico een glanzende vacht heeft zou ik t ook niet veranderen :p Ik vind haar vacht gewoon doffig.. Niet mooi diep zwart ofzo... En ze krabt zoveel.. Ze had gister poep van een andere hond gegeten!! Zooo vies! Was er de hele avond misselijk van! :( Borstel je pico weleens?
honden page profiel minnieminnie schreef om 14 december om 08:38
Ja de krant gaat ook goed bij minnie inderdaad soms ziet ze t niet zo goed maar de bedoeling is wel goed! En ik laat dr ook vaak uit, ze heeft zondag voor het eerst los gelopen in de duinen en ze luistert prima. Mn moeder heeft 2 honden en die zijn ook gek op dr die passen echt op dr in de duinen. Ze is wel super dominant, gromt heel erg bij t spelen met andere honden en laat zich bijna niet op de grond leggen. Ik heb nog een teckel (van me moeder) en die heeft zowat geen leven haha. Die is echt superlief dus die laat alles toe. Soms moet ik minnie echt stoppen want ze blijft maar aan dr sjorren en happen en grommen! (Wel nog speels) mn boxer corrigeert dr gelukkig wel af en toe. Ze leert indd heel snel ja. Zitten, down (liggen) en blijf gaat al heel goed en naar kom en minnie luistert ze ook. Als ik tijdens het uitlaten tegen dr zeg ga plassen! Gaat ze ook gelijk plassen!! Soms komt er op de krant echt 1 druppel uit volgens mij doet ze t dan echt voor t koekje maarja is wel super braaf haha. Ik vind alleen dat dr vacht er een beetje dof uit ziet.. Miss zijn dit nog nest haren. Maar wil eigelijk ander voer gaan proberen want ze krabt zichzelf ook wel vaak terwijl ze geen vlooien heeft..groetjes
honden page profiel minnieminnie schreef om 12 december om 15:00
minnie is een vrouwtje, en bij haar is het gewicht ook zo snel toegenomen, wat groeien ze hard he?! minnie is echt super ondeugend.. maar ook heel lief! echt bij je zitten en stilzitten doet ze alleen als ze moe is.. ze is eigenlijk de hele dag aan het rondrennen en spelen en ze is gek op sokken uit de was!!! hoe gaat t zindelijk maken bij jou? Ik woon in een flat dus het is soms erg lastig... ze plast soms wel om de 5 minuten word er af en toe gek van haha ;) Dan is ze net uitgeweest en vind ik weer een plasje ergens.. Maar ben echt super gek op dr!
honden page profiel minnieminnie schreef om 11 december om 22:02
Heb je een mannetje of een vrouwtje? En weet je nog hoeveel je hondje woog toen je hem voor de eerste keer zelf ging laten inenten? Echt heel leuk dat je me gevonden hebt! Groetjes Milous
honden page profiel minnieminnie schreef om 11 december om 21:54
Kan niet missen!!! Mijn minnie is geboren op 8-9-10 en komt uit enschede van wendy... Klopt toch?? Ze lijken heel erg op elkaar!!! Wat een toeval!!! Hoe gaat t met je hondje??

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Rosanne & Pico heeft 54 ontvangen.

Berichten en online status
Rosanne & Pico was voor het laatst online 12 jaar, 3 dagen, 17 uur, 12 minuten, 23 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^